Doneaza Acum!

Retrospectiva YOU: 1 AN de educație în sănătate emoțională dedicată tinerilor

Aniversările se țin și în Pandemie.
Sunt prilejul absolut natural să venim laolaltă, chiar și doar virtual, de data asta, să celebrăm pașii mici și mai mari care ne-au permis să luăm avânt, să creștem și să ne parcurgem, din 1 octombrie 2019 și până la 1 octombrie 2020, călătoria și misiunea în sprijinul educației emoționale a tinerilor din România.
YOU. împlinește astăzi un an de existență pe lume.
Ne-am gândit ce să le urăm tuturor celor care au călătorit și construit alături de noi în acest an distinct și plin de încercări, și cum să ne urăm și nouă înșine, pentru că am reușit să îl traversăm. Și ne-am dat seama că toate urările astea sunt de fapt declarații: lumea crede că sunt declarații din partea oamenilor pe care sărbătoriții îi iubesc, dar am învățat de la oamenii buni din jur că de multe ori spunem la mulți ani pentru că vrem să fim parte din viața sărbătoriților, vrem să ne afirmăm ca prieteni, ca cei mai mari susținători ai celor pe care îi apreciem. E momentul în care cumperi un cadou și scrii de bine într-o felicitare că să demonstrezi cât de importantă e pentru tine persoana aceea.. și să speri că vei primi în schimb recunoaștere. Spunem la mulți ani și urăm “tot ce îți dorești”, dar până la urmă dorința e ca sărbătoritul să ne aprecieze și poate chiar să ne iubească. Nu întâmplător ajung oamenii să se simtă mizerabil când de ziua lor nu se înghesuie prietenii, colegii, rudele și cunoștințele să îi pupe. Bine, excludem pupatul, pentru că e Pandemie. Numai că, de obicei credem că e din cauză că se simt neglijați și neiubiți. Însă e și din cauză că nu le cere nimeni iubirea.

Aniversările sunt borne. Indiferent ce reprezintă. Sunt o ocazie bună să cerem (poate din nou) să fim iubiți, primiți, acceptați. E lumea plină de oameni care au înțeles pe dos.
Așa că, tuturor celor care sărbătoresc astăzi alături de noi un an de YOU., le urăm ca atunci când or să se gândească la toți oamenii care le-au spus la mulți ani, la toți cei care și-au amintit de ei și la toți prietenii care le-au fost alături în 2020, să se simtă copleșiți la gândul că toți își doresc să fie iubiți, pupați și îmbrățișați de către ei. Omu’ e un animal egoist și, de ziua lui, toată lumea vrea o bucățică din el!
La mulți ani tuturor celor care au devenit parte din familia YOU. în acest an. Tuturor celor care ne-au susținut, sprijinit, ancorat și încurajat. Tuturor celor care ne-au citit și ne-au scris. Tuturor celor care și-au amintit de noi.
La mulți ani nouă!
Suntem onorați de bornele pe care le-am atins împreună.
Suntem onorați să fim aici pentru voi.
Vă mulțumim.Și tu poți ajuta!

Implică-te pentru oameni - Și tu poți face lucruri mărețe alături de noi. Hai să-i ajutăm pe cei care au nevoie de noi!

TOP