Doneaza Acum!

Donează pentru ce contează

Redirecționează! Orice sumă contează!

Știai că organizația ta poate salva cauzele umanitare afectate de covid?
Compania ta poate face un bine semnificativ societății redirecționând 20 % din impozitul pe profit datorat, către asociații și ong-uri.
Compania ta poate ajuta astfel categoriile sociale vulnerabile afectate de această criză.

Cum poți face asta?

Atât de simplu, în doar trei pași:

Alege o cauză importantă

Orice suma donată e importantă

Sună-ți contabilul

pentru a susține cauzele umanitare

Donează

afectate de covid

Donează pentru ce contează!

Direcționează direct și simplu 20% din impozitul pe profit și poți face un mare bine!
Orice companie poate să ofere sprijin prin donarea celor 20% din impozitul pe profit prin care susține programele derulate în beneficiul persoanelor neajutorate, fără ca acest suport să reprezinte o cheltuială suplimentară pentru compania sponsor.
Sponsorizarea este deductibilă în totalitate din impozitul pe profit, dacă se realizează până la finalul anului 2020 și dacă se încadrează în limitele legii.
Află mai multe despre cum poți ajuta atât de simplu și rapid organizațiile să supraviețuiască.

Potrivit Codului Fiscal, puteți sponsoriza Organizația Varyafin, înregistrată în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă reduceri fiscale, conform Legii nr. 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, atât în situația în care reprezentați o societate comercială care plătește impozit pe profit, cât și în situația în care reprezentați o microîntreprindere, dacă o faceți până la 31 decembrie 2020, în baza unui contract de sponsorizare astfel:
Dacă sunteți societate comercială care plătește impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.
Dacă sunteți microîntreprindere, puteți sponsoriza Organizația Varyafin, potrivit legii. Sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe venit datorat pentru trimestrul IV, până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venit datorat pentru acest trimestru. Vă rugăm să ne aveți în vedere și în trimestrele următoare.

Pandemia ne-a afectat pe toți, cu atât mai mult pe adolescenții și tinerii care nu știu încotro să se orienteze în aceste momente dificile. Pe lângă problemele emoționale pe care aceștia le aveau, pandemia le-a creat o stare de anxietate pe care cu greu o pot controla.

Vă stăm la dispoziție cu informații suplimentare despre procedura de direcționare a 20% din impozitul pe profit.
Ne puteți contacta la: office@varyafin.org

Acte si acreditari
Certificat de Înscriere în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor
Certificat de înregistrare fiscală
Registrul entităților unităților de cult

Și tu poți ajuta!

Implică-te pentru oameni - Și tu poți face lucruri mărețe alături de noi. Hai să-i ajutăm pe cei care au nevoie de noi!

TOP