Doneaza Acum!

Fii partenerul nostru! Află cum se poate implica o companie pentru a susține programele Varyafin

Investiția într-un astfel de proiect implică un parteneriat pe termen lung. Pe lângă sprijinul financiar, compania se poate implica și prin alte metode: donații în produse sau servicii, oferire de expertiză, implicarea angajaților, acces la canalele de distribuție, locațiile sau echipamentele companiei etc. Asocierea companiei cu o organizație de prestigiu internațional cum este Varyafin aduce un plus de notorietate, contribuind la recunoaștere publică și o bună reputație.
Pentru orice întrebare sau solicitare de colaborare, ne puteți scrie la: office@varyafin.org

MODALITĂȚI DE IMPLICARE:

DIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT

Companiile pot alege să ne fie alături prin direcționarea celor 20% din impozitul pe profit, susținând astfel programele derulate în beneficiul copiilor, fără ca acest suport să reprezinte o cheltuială suplimentară pentru compania sponsor.
Sponsorizarea este total deductibilă din impozitul pe profit, dacă se încadrează în limitele legii și dacă se face până la sfârșitul anului, pe baza unui contract de sponsorizare.
flă mai multe despre posibilitatea de sponsorizare prin directionarea a 20% din impozitul pe profit.

FINANȚEAZĂ UN PROIECT

Organizația noastră derulează servicii diverse de asistență în sprijinul copiilor, familiilor acestora cât și a comunității din care fac parte. Dacă fondurile alocate acțiunilor sociale nu sunt suficiente pentru a susține un proiect de amploare, ajutorul companiei poate fi semnificativ prin finanțarea unui segment al acestuia.
Acoperirea cheltuielilor necesare pentru masa zilnică a copiilor dintr-un centru educațional, susținerea unui număr de copii prin rechizite și produse igienico-sanitare sau asigurarea îmbrăcăminții acestora pe parcursul unui semestru sau a unui an școlar sunt doar câteva exemple de acțiuni concrete în care vă puteți implica, alăturându-vă astfel eforturilor Varyafin.
Dacă vreți să finanțati un proiect Varyafin, ne puteți contacta la: office@varyafin.org

PROMOVEAZĂ 3,5% ÎN RÂNDUL ANGAJAȚILOR

Campania 3,5% din impozitul pe venit este un mecanism simplu și la îndemâna oricărui contribuabil care în anul precedent a înregistrat venituri impozabile, desfășurându-se în perioada ianuarie-mai a fiecărui an.
Puteți alege să ne susțineți, prin intermediul acestei facilități fiscale, prin informarea angajaților și partenerilor dumneavoastră în privința redirecționării a 3,5% din impozitul pe venit către Varyafin.
Varyafin a dotat până acum 96 de maternități și secții de nou-născuți, cu 630 de echipamente medicale. Mare parte din cei peste 3.120.000 de euro investiți provin din formularele 3,5% și au contribuit până acum la salvarea a peste 72.000 de copii prematuri.
Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre această modalitate de implicare, ne puteți contacta la: office@varyafin.org

ORGANIZEAZĂ O CAMPANIE SAU UN EVENIMENT

Există nenumărate căi prin care puteți fii alături de organizația noastră. Fie că este vorba de o provocare sportivă, o petrecere pentru angajați, o zi de naștere sau orice tip de eveniment care poate fi pus sub semnul carității și al responsabilității sociale, este la fel de important pentru cauza noastră. Împreună cu echipa Varyafin puteți organiza diverse evenimente de strângere de fonduri care să fie în beneficiul copiilor și care pot aduce un plus de valoare atât pentru companie cât și pentru angajații companiei.
Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre această modalitate de implicare, ne puteți contacta la: office@varyafin.org

VOLUNTARIAT CORPORATIST

Compania își poate încuraja angajații să participe ca voluntari în cadrul activităților derulate de Varyafin, oferindu-le oportunitatea de a se alătura voluntarilor din programe în activități educative: efectuarea temelor, lecții de engleză, inițiere în utilizarea computerului său în activități recreative (vizionări de spectacole de teatru, film, vizite la muzee, în parc, excursii etc). De asemenea suntem deschiși pentru voluntarii angajați care își pot aduce expertiza în activitatea noastră. Oportunitățile de voluntariat variază de la sarcini pe termen scurt (de la trei luni) până la un termen lung (un an).
Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre această modalitate de implicare, ne puteți contacta la: office@varyafin.org

SUSȚINE UNUL DIN EVENIMENTELE NOASTRE

O altă modalitate adresată companiilor din România de a se implica în programele Varyafin este aceea de a fi sponsor în evenimentele organizate de noi.
Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre această modalitate de implicare, ne puteți contacta la: office@varyafin.org

Descarca acum contractul de sponsorizare

Acte si acreditari necesare
Certificat de Inscriere in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor
Certificat de inregistrare fiscala
Registrul entitatilor unitatilor de cult

Doneaza Online

În 2019, primul nostru an de activitate, ne-am implicat în numeroase proiecte și evenimente ce au avut în prim plan tinerii. Cu sufletul le-am descris pe toate, aici pe site. În mod transparent, cum am promis că facem lucrurile.

Dacă primele proiecte au fost inițiate împreună cu parteneri vechi ai fondatorilor, într-un timp record, mai multe organizații au venit către noi, cu propuneri de colaborare. Deschiderea către Varyafin ne surprinde plăcut și ne oferă oportunitatea de a selecta cu și mai mare precizie viitoarele proiecte, ținând cont de valorile după care se ghidează asociația.
Credem în puterea educației financiare pentru viitor, susținem inițiativele culturale și nu rămânem indiferenți la oamenii din jur care întâmpină dificultăți.
Avem toate ingredientele pentru a continua să oferim, în mod gratuit, toate cele de mai sus și mai mult decât atât. Pentru generația tânără de azi, adică adulții de mâine.

Și tu poți ajuta!

Implică-te pentru oameni - Și tu poți face lucruri mărețe alături de noi. Hai să-i ajutăm pe cei care au nevoie de noi!

TOP