Doneaza Acum!

Alexandru Tudose

"Misiunea mea personală este să ajut și să inspir oamenii care au nevoie să depășească momente dificile și să se dezvolte. Sunt recunoscător pentru tot ceea ce primesc în fiecare zi de la viață și vreau să dau mai departe această recunoștință. Să-i motivez pe cei din jurul meu să ofere plusvaloare în comunitatea din care fac parte".

Cu un strop de voință, poți să construiești o lume. Alexandru Tudose este antreprenor în Construcţii Industriale cu peste 10 ani de experienţă în business development şi peste 14 ani experienţă în vânzări.

Cu un strop de încredere, poți să muți munții. Sau să urci Himalaya. Lucru pe care l-a făcut în 2019, când a transformat o provocare personală într-un dar pentru copiii în dificultate, prin campania de strângere de fonduri - Himalaya Climb4Dreams.

Cu un strop de recunoștință, poți să dai mai departe ce ai învățat. Alexandru este facilitator certificat, trainer și Business Coach: Next Level Mastermind, Speaker Elite, LAB Profile, People Mastery Bootcamp, Self Mastery BOOTCAMP, Money Masterclass, Business Masterclass.

Emilian Danciu

"Cum ai grijă de copac, așa va avea și el grijă de tine. Cum crești un copil, așa va avea și el grijă de generațiile viitoare, iar educația și valoarea pe care le inspiri reprezintă moștenirea lăsată în urma ta".

Așa descrie Emilian activitatea sa din cadrul Varyafin. Este un om cu sufletul deschis spre bine, extrem de performant în munca de zi cu zi și căruia îi place stabilitatea. De 12 ani, Emilian are același job, în cadrul companiei Kiwi Finance, unde gestionează un portofoliu de peste 5.000 de clienți și finanțări de peste 50 de milioane de euro. Îi place competitivitatea, deține deja trei titluri de "Consultantul anului" și se ghidează după mottoul Sky is the limit.

Emilian își găsește echilibrul în pasiunea sa - sailingul, de care s-a îndrăgostit iremediabil după o ieșire de câteva ore pe mare. Au urmat: școala de sailing, multe ore de training și regattele. "Velierul Abracadabra mi-a fost casă și masă, iar împreună cu echipajul de pe Abracadabra ne mândrim cu locul 5 în Campionatul Național al României și cu multe aventuri pe mare".

Bogdan Istrate

„Prin educație și fapte bune, poți schimba lumea. Sunt proaspăt tătic și am început să mă gândesc foarte mult ce voi lăsa în urmă băiatului meu, iar o lume mai bună decât cea în care am crescut eu mi se pare cea mai bună idee. La ideea aceasta încercăm să contribuim prin proiectele și evenimentele pe care le facem la Varyafin”.

Bogdan a adunat o experiență de mai bine de 15 ani în IT, este pasionat de tehnică, gadgeturi, electronică și are o bucurie extraordinară când îi ies în cale atâtea proiecte ce implică tehnologii noi, inovative - ce au puterea de a contribui la o dezvoltare durabilă a mediului în care trăim.

Nici în timpul liber nu se îndepărtează foarte mult de tehnologie, iar jocurile pe calculator sunt, pentru el, un mod relaxant de a-și petrece timpul. Însă preferă să le lase deoparte în zilele însorite, când le înlocuiește cu city break-urile sau cu drumețiile.

Și tu poți ajuta!

Implică-te pentru oameni - Și tu poți face lucruri mărețe alături de noi. Hai să-i ajutăm pe cei care au nevoie de noi!

TOP