Doneaza Acum!

Marketing la zi, în manieră inovativă cu Marketing Experience Academy

MEA este un proiect studențesc românesc ce abordează marketingul într-o manieră inovativă, creat de studenți, pentru studenți. Suntem alături de Marketing Experience Academy pentru al doilea an consecutiv și le oferim studenților șansa de a învăța cum să elaboreze o strategie de marketing implementabilă în mod practic, pe baza unui brief primit de la o agenție de marketing. Ideea s-a concretizat în urma identificării unei nevoi: la facultate nu există destule contexte de a învăța practic sau de a testa în realitate ceea ce ați învățat deja.

Când?
Proiectul se va desfășura în perioada 9-22 martie 2020, timp în care veți fi împărțiți în echipe a câte 5 oameni, veți beneficia de training-uri, workshop-uri, feedback la îndeplinirea sarcinilor și îndrumare din partea unor specialiști în domeniu și oameni de business. Astfel, veți învăța de la cei mai buni procesele pentru crearea unei strategii de promovare în mediul online într-un mod cât mai aplicabil.

Briefing & Mentorship
Fiecare echipă va avea câte un mentor și brief separați (brief-uri diferite din punctul de vedere al conținutului, dar similare ca structură), iar la final cei mai buni dintre voi veți fi selectați pentru acordarea de internship-uri/job-uri în domeniu.
Mentorii vin din agenții de marketing, fiind deopotrivă oameni de business și specialiști de marketing, ceea ce îi face perfecți pentru poziția de a da feedback. De asemenea, ei vor fi dezvăluiți în perioada ce urmează.

Speakerii ce vor ține training-urile sunt toți specialiști pe digital & content marketing! Ei vor fi anunțați oficial în scurt timp. Astfel, veți învăța despre Content Marketing (Social Media), SEO, Google Ads, E-Mail Marketing și Affiliate Marketing, în timp ce veți stabili relații importante ce vă pot ajuta să vă lansați mai departe în carieră și, cel mai important, vă veți distra și veți lega prietenii!

Înainte, hai să ne cunoaștem!
Am pregătit special pentru tine ocazia perfectă să ne cunoaștem: Marketing out of the Box. Vino în data de 19 februarie la sediul Vodafone Romania, Bucharest One, la ora 18:00, să vezi despre ce este MEA 2.0. Te așteptăm cu vibe-uri fresh și oameni mișto, așa că pune-ți un reminder, completează formularul de mai jos și hai să facem cunoștință!

www.marketingexperienceacademy.com/marketing-out-of-the-box

Marketing out of the Box îți aduce oportunitatea de a-i întâlni pe 3 specialiști de top, care ne vor vorbi despre campanii disruptive, despre ce stă în spatele procesului creativ plus alte surprize.

Cine sunt ei?
Mihai Bonca (Trainer @Institutul de Marketing, Director Eastern Europe & Demand Generation Practice @Oxford Acuity, Marketing Strategy Professional @Brand Architects)
Oana Sav (Center Manager. Trainer @Institutul de Marketing, Chartered Marketer. Marketing Consultant & Owner @More Marketing Solutions)
Cristian China Birta (Managing Partner @Kooperativa 2.0)
Află mai multe detalii, aici .

Și tu poți ajuta!

Implică-te pentru oameni - Și tu poți face lucruri mărețe alături de noi. Hai să-i ajutăm pe cei care au nevoie de noi!

TOP